Wood Wick

Wood Wick

WoodWick geurkaarsen zijn geurkaarsen, maar dan net even anders. Deze geurkaarsen hebben iets unieks. Het zijn niet alleen  de geuren, maar het is het feit dat alle kaarsen een volledig houten lont hebben. De WoodWick kaarsen branden, volledig op en geven tijdens het branden een heerlijk rustgevend geluid af. Ze geven namelijk het zachte geluid af van een knisperend haardvuurtje.

Naast de keuze uit één van de vele geuren, zijn er ook diverse modellen verkrijgbaar. Al deze WoodWick kaarsen zitten in prachtig vormgegeven glazen en worden, in de meeste gevallen, afgesloten met een houten deksel. Deze deksel is meteen een mooie onderzetter om te gebruiken bij het branden van de geurkaarsen, zo voorkom je eventuele schade aan meubels door de hitte van de kaarsen. Aan alles is gedacht bij de WoodWick kaars, de deksel wordt een mooie onderzetter en de glazen pot kan een mooie voorraad pot worden zodra de kaars is opgebrand.

Zoals gezegd zijn er vele geuren, maar komt elke geur ook met zijn eigen kleur en dit maakt de WoodWick geurkaars ook nog eens een mooie eyecatcher in huis door een opvallend kleurtje.  De Wood wick kaarsen  zijn er in prachtige kleuren, geuren een hoog aantal branduren en het geeft nog eens een heerlijk knisperend haardvuur geluid!