Rouw bloemwerk

Previous
Next

Rouw arrangementen

Een overlijden komt altijd onverwacht, zelfs als men dit “ziet aankomen”. Om de overledene op zijn of haar eigen manier te herdenken kunt u persoonlijk afscheidsbloemwerk (ook wel rouwstukken genoemd) bestellen. De keuze hiervoor varieert van rouwboeket, kransen, harten tot gehele kistbedekkingen. In een persoonlijk gesprek, desgewenst bij u thuis, proberen wij om uw wensen en ideeen zo goed mogelijk in te schatten. We hebben boeken ter inspiratie maar willen graag met u meedenken in uw keuze voor het afscheidsbloemwerk.

Een passend rouwstuk voor de overledene

Want het bloemwerk is een persoonlijke keuze en hangt af van de persoonlijke relatie van u met de overledene. Om het bloemwerk zo passend mogelijk te maken kijken we graag samen met u naar het karakter, de hobby’s, de familieband, of bijvoorbeeld de lievelingskleur en/of bloemen van de overledene.

Aan de hand van dit persoonlijke gesprek maken we bloemwerk, met mooie bloemen en natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld stronken. 
Omdat de periode tussen het overlijden en de plechtigheid vaak maar kort is raden we u aan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

Een waardig afscheid met bloemen

Met onze ruime kennis, ervaring en de aanwezige creativiteit kunnen wij u helpen om de juiste keuzes te maken.
Wij werken vanuit onze winkel in Appelscha maar desgewenst komen wij aan huis, om in een vertrouwde omgeving gezamenlijk het bloemwerk uit te zoeken.
Of het nu gaat om enkel een arrangement op de kist of een complete verzorging van rouwkamer tot aan de begrafenis of crematie, bij Winanda’s jaargetijden  bent u aan het juiste adres.

Afbeelding6
Afbeelding9
342206186_1429109337862288_5219659753838735205_n

Neem contact op

Wij zijn altijd bereikbaar voor informatie en het bespreken van uw wensen:

Winkel: 0516-430196
Tijdens onze openingstijden

Winanda: 06-55748786
Ook in de avond en in het weekend bereikbaar. Bij geen gehoor graag even inspreken dan wordt er altijd terug gebeld zsm.