Over ons

Wie zijn wij?

Winanda’s Jaargetijden is een sfeervolle woonwinkel en bloembinderij in het centrum van Appelscha. Als echt familiebedrijf zijn wij samen met onze gewaardeerde en enthousiaste medewerkers onze klanten al jaren van dienst. Onze winkel is gevestigd in een oude dokterswoning: wie bij ons in de winkel stapt, staat letterlijk meteen in de woonkamer. Deze huiselijke sfeer komt ons goed van pas, want wij willen graag dat klanten zich bij ons thuis voelen en overal kunnen rondkijken. In de winkel zijn verschillende hoekjes en kamers gecreëerd, die allemaal een eigen sfeer ademen. Door de wisselende seizoensgebonden collecties ziet onze winkel er nooit hetzelfde uit en blijven wij onze klanten verrassen! Loop gerust eens binnen om de warmte en gezelligheid van onze winkel te proeven.

20220318-_DSF4740

Interieur advies

Heb je interieuradvies nodig? Dan zijn we je graag van dienst. Van vensterbank tot woonkamer, wij nemen het graag onder handen. Naast interieuradviezen aan particulieren, worden we regelmatig ingeschakeld door bedrijven. Wij onderscheiden ons door samen met de klant tot een uniek en persoonlijk interieur te komen. Niet alleen met producten uit onze winkel, maar ook met de spulletjes die je al in huis hebt. Met het juiste advies en wat simpele aanpassingen kan vaak al een heel ander resultaat bereikt worden! Alles kan en niets is onmogelijk, is ons motto. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!  

De naam Winanda’s jaargetijden zegt het al helemaal.. de seizoenen staan bij ons voorop! De winkel is iedere keer weer geheel aan het seizoen aangepast. In de zomer zie je overal zand, schelpen en vrolijke zomer bloeiers. Met kerst is het gehele huis omgetoverd in een waar kerst huis. Van boven op de slaapkamers tot beneden in de buiten keuken overal sprankeld en glitterd het van de kerst aankleding. Maar ook na de kerst is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. De winkel word geheel aangekleed met frisse kleuren en bloemen en planten. Ook de winter word niet vergeten. Windlichten worden weer mooi gedecoreerd met sneeuw, denneappels, sneeuwballen etc.  Wilt u ook helemaal klaar zijn voor het seizoen kom eens een bezoekje brengen en wij helpen u graag om iets passends bij uw interieur te vinden! 

293748965_471615704966660_8220784841848357886_n1

Verrassende seizoensgebonden collecties

In onze winkel vind je naast bloemen en boeketten een uitgebreide collectie seizoensgebonden woonaccessoires van topmerken als Emma Bridgewater, Riverdale, Jeanne d’Arc Living, Rivièra Maison en Greenleaf. Zo vind je bij ons linnengoed, keukenspullen, Latin ovenware, kandelaars, lampen en nog veel meer leuks. Al dit fraais is smaakvol uitgestald op authentieke meubels zoals kasten, stoelen en tafels, die overigens ook te koop zijn. Ook voor Pasen, Sint-Maarten, Sinterklaas en Kerst kun je bij Winanda altijd weer leuke sfeermakers en cadeautjes vinden. Naast luxe artikelen vind je in onze winkel woonaccessoires in elke prijsklasse. Voor iedereen is er wel wat wils!  

IMG_3020
IMG_2433