Bruidswerk

Bruidswerk

Trouwen en bloemen horen bij elkaar zoals rozen bij de liefde.  Het is een speciale dag waar heel erg naar uit gekeken wordt.  Een dag vol bijzondere momenten, familie, vrienden, prachtige kleding etc. Een dag die je voor altijd mee neemt in je herinneringen, Bij deze dag horen natuurlijk ook bloemen! Wij helpen u graag met het uitzoeken voor passend bloemwerk bij jullie bruiloft! Wij hebben de afgelopen jaren al zeer veel bruidswerk gemaakt, tot volle tevredenheid van de bruidsparen.

Wij kijken graag samen met u naar uw wensen. Wij hebben natuurlijk een boek met voorbeelden maar heeft u zelf al ideeën dan kunt u die gerust meenemen en bespreken we de mogelijkheden. Samen met u ontdekken we graag welk bloemwerk passend is bij de grote dag! Onze gesprekken zijn daarom ook altijd vrijblijvend. 

Een bruidsboeket, corsages en al het andere bloemwerk, we maken het elke keer weer met  veel liefde!  Met zorg stellen we de bloemen samen. Een algemene prijs geven voor zulk specifiek werk is dan ook altijd erg moeilijk. We nemen graag samen met u de tijd om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Na de hand van dit gesprek kunnen wij ook een prijs opgave maken. Onze voorkeur heeft ook om optijd een afspraak samen te maken i.v.m. met het bestellen soms van specifieke bloemen. Bent u nu wat aan de late kant? Ook geen probleem, wij zijn erg flexibel en zorgen altijd dat het weer goed komt.. U kunt altijd in de winkel langs komen om uw bloemwerk door te spreken. Soms is het ook fijn van te voren een afspraak te maken dan maken wij tijd voor u vrij  om u extra goed te helpen! 

Denk ook eens aan …

– bruidsboeket
– corsages
– polscorsages
– tafel versiering
– auto arrangementen 
– locatieversiering ( kerk , restaurant , ouderlijk huis)
– roze blaadjes
– bruidsmeisjes boeketjes
– bloemen voor op de taart

IMG_3193
IMG_7892

Wil je een afspraak maken?

0516-430196 of info@winandasjaargetijden.nl