Bedrijven

Ga voor gezelligheid op kantoor met verse of zijde bloemen

De aankleding van je kantoor wordt bepaald door vele factoren. Van het interieur tot de accessoires, alles draagt bij aan de sfeer die je graag wilt uitstralen. Verse bloemen of planten spelen hier ook een grote rol in. Daarom verzorgen wij ook bloemen arrangementen voor een zakelijke omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijfsbloemen? Neem dan contact op!

Een warm welkom met fleurige bloemen

De aankleding van jouw kantoor zegt veel over de identiteit van je merk. Verse bloemen op kantoor dragen dan ook bij aan een warm welkom van jouw klanten en een positieve eerste indruk. Daarnaast heeft het ook een positief effect op jouw medewerkers. Een groene omgeving zorgt voor energieker personeel die meer uit hun dag willen halen.

IMG_3298

Een prachtig boeket voor op kantoor of de balie

Je hebt een prachtig pand, een ruime vergaderzaal of een moderne entree. Zonder de aankleding van een prachtig boeket bloemen blijft het kil. Bloemen maken ruimtes aangenaam en toegankelijk. Zorg voor dat uitnodigende gevoel wat je graag wilt uitstralen of verhoog juist de productiviteit met groen.

Ga jij voor een speels kleurrijk boeket of past een stoere setting met planten beter bij jou? Onze bloemisten denken graag met je mee over de juiste uitstraling. Van het opmaken van vazen en prachtige grootse potten tot een boeket voor hier en daar.

pexels-teona-swift-6913746

Vrolijkheid in het verzorgingshuis

Creëer rust en een ontspannen sfeer met verse bloemen in verzorgingstehuizen. Veel ouderen zijn eenzaam en bloemen geven een vrolijk gevoel. Daarom verzorgen wij voor diverse verzorgingshuizen hun totale aankleding met bloemen en planten. Wil je elke week bloemen laten bezorgen of juist maandelijks? De frequentie kun je zelf bepalen.

Winanda’s jaargetijden verzorgt jullie kleurrijke totaal aankleding

Zakelijke bloemen kunnen voor elke gelegenheid. Wij bezorgen verse bloemen bij kantoren, verzorgingshuizen, kerken, hotels, horeca of voor events. Onze bloemisten maken binnen een handomdraai een sfeervolle ruimte naar jouw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag een bloemen abonnement aanvragen? Neem dan contact met ons op!