Bloemist

Dé bloemist van Appelscha

Iedere dag maken wij in onze bloembinderij verse boeketten in alle prijsklassen. We hebben altijd een aantal boeketten klaarstaan, maar ze kunnen ook naar wens speciaal voor je samengesteld worden. We leggen daarbij de lat vrij hoog: we nemen alleen genoegen met de beste kwaliteit bloemen. Omdat we graag zelf willen zien wat we kopen, gaan we een paar keer per week naar de veiling in Eelde.

Boeketten en bloemstukken 

Heel populair zijn onze koffieboeketjes voor €5,95. Deze boeketjes zijn bedoeld voor als je bij iemand op de koffie gaat en een aardigheidje mee wilt nemen. We besteden er veel zorg aan, ze worden altijd mooi ingepakt. Ook hebben wij iedere week een boeket in de aanbieding voor €9,95. Daarnaast hebben we altijd een paar prachtige luxe boeketten staan. Met zorg voor jou samengesteld!

Naast verschillende soorten boeketten – van klassiek tot modern – maken wij ook bloemstukken voor alle denkbare speciale gelegenheden, zoals bruidsboeketten en rouwarrangementen. Maar wij doen ook themawerk, vaak op contractbasis voor bedrijven. Wil je liever een eigen pot of vaas laten opmaken? Dat is altijd mogelijk. Onze speciaal voor jou gemaakte bloemcreaties zullen je zeker verrassen!

Tuinaccessoires en planten
Ook voor tuinaccessoires en planten zit je bij Winanda’s Jaargetijden goed. Buiten hebben we een ruimte naast de winkel en een binnenplaats waar we aandacht besteden aan tuinaccessoires en planten. In het vroege voorjaar vind je bij ons veel bloeiende bollen, vervolgens eenjarigen en een selectie vaste planten. Daarnaast kun je altijd kiezen uit smaakvolle arrangementen voor de tuintafel. Of laat ons wat leuks voor je samenstellen! 

pexels-monstera-5063477
IMG_7924
IMG_7892
20220318-_DSF4634
You've just added this product to the cart: