Workshops

Workshop

Winanda’s jaargetijden verzorgt het hele jaar door workshops bloemschikken rond seizoensgebonden thema’s, zoals het voorjaar, Pasen, herfst en Kerst. Wij organiseren workshops waarvoor je je als individu op kunt geven. Daarnaast geven we op verzoek besloten workshops voor groepen van minimaal 6 personen. Dit kan op locatie, maar ook bij ons in de winkel. In overleg is alles mogelijk. Wij hebben een speciale ruimte met een lange tafel, waar je jouw creatieve geest helemaal de vrije loop kan laten. In de zomer houden wij de workshops vaak buiten. 

Uitgangspunt is dat je met iets moois naar huis gaat, waar je ook iets aan overhoudt, zoals een mooie schaal of vaas die je opnieuw kunt gebruiken. De sfeer is ongedwongen en gezellig, met op zijn tijd een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij.

Heb je speciale wensen, wil je bijvoorbeeld deelnemen met een besloten groep, neem dan contact met ons op. In overleg is alles mogelijk!

Binnenkort zomer workshops!

In de zomer zullen er ook weer  nieuwe workshops te volgens zijn! Benieuwd waar we dit nieuwe workshop seizoen mee aftrappen? Hou ons in de gaten!

De workshop data volgen nog.

20220318-_DSF4722
2
20220318-_DSF4712