Emma Bridgewater

Wie zijn wij?

Het Emma Bridgewater servies is gemaakt om elke dag een beetje mooier te maken, en te genieten van de kleine dingen… zoals een prachtig servies!  Ontworpen zodat het servies er niet alleen al mooi uit ziet maar dat ook fijn in het gebruik is! Zoals een prachtige mok die je smorgens blij maakt door de vrolijke tekst die er op staat. Het servies is er in verschillende patronen en wordt er met de hand opgemaakt waardoor ieder product weer uniek is. Het gehele servies is gemaakt met ondergrond van creme kleurig aardewerk.

Geïnspireerd door het landleven, vriendelijkheid en gemaakt voor alledaags gebruik. Al het Emma Bridgewater aardewerk wordt met de hand gemaakt op traditionele wijze in de fabriek in Stoke on Trent. Het aardewerk dat wordt gebruikt is sterk genoeg om alle dagelijkse zaken, zoals vaatwasser en magnetron te weerstaan.

In onze winkel kunt in een speciaal kast onze grote collectie Emma Bridgewater vinden. Naast het servies hebben wij ook glaswerk, tafelkleden, servetten en thee doeken van Emma Bridgewater. Wij hebben veel verschillende patronen o.a.

– Black toast
– Polka dot
– Christmas Joy
– Christmas Rose
– Rose & Bee
– Pink harts
-Starry Skies
– Animals
– Dogs
– Flowers
– Birds
en nog zoveel meer.

Heeft u vragen of opzoek naar een speciaal product? U kunt ons altijd bellen of mailen dan kijken wij gelijk wat wij in de collectie hebben.