Onze merken

Onze merken

Bij Winanda’s Jaargetijden vind je een fraaie collectie landelijke woonaccessoires van prachtige topmerken als Emma Bridgewater, Rivièra Maison,  Greenleaf en Jeanne d’Arc Living. De complete woonbeleving vind je bij ons in de winkel!

Hippe en landelijke serviezen
De prachtige serviezen van Emma Bridgewater en Riviera Maison maken je etentjes helemaal compleet! De exclusieve seizoensgebonden aardewerken serviezen van Emma Bridgewater worden op traditionele wijze met de hand geschilderd en zijn geïnspireerd op het landleven.

Landelijke woonaccessoires en meubels

De collecties van de toonaangevende merken Riverdale, Rivièra Maison en Jeanne d’Arc Living zijn eigentijds, origineel en uniek. De stijlen van de verschillende producten variëren enorm, maar samen zorgen ze voor een unieke woonervaring. Naast prachtige serviezen hebben deze merken ieder seizoen nieuwe woonaccessoires en meubels, zoals de romantische kaarsen van Riverdale of de authentieke landelijke meubels van Rivièra Maison. In onze winkel hebben wij een gehele slaapkamer ingericht in de kenmerkende brocante stijl van het Deense merk Jeanne d’Arc Living. Wil jij dit thuis ook? Neem dan ook eens een kijkje bij de bekende krijtverf van Jeanne d’Arc Living, die zich zonder voorbehandeling op iedere ondergrond hecht!

Prikkel je zintuigen
Bij Winanda’s Jaargetijden geef je niet alleen je ogen de kost, ook andere zintuigen komen aan hun trekken. Zo laat je iedere woonruimte heerlijk ruiken met de geurolie, geurkaarsjes en geurzakjes van Greenleaf. Of wat dacht je van de schitterende geurlampen van Ashleigh & Burwood, die een kunstwerk op zich zijn? Stap gerust eens bij ons binnen om al dit moois te zien (en te ruiken)!